4gamers.be

Treinbestuurder betrapt op spelen van Farmville

Door Jay, 27-07-2014 13:07

Farmville spelen terwijl je een trein aan het besturen bent, lijkt niet meteen het beste idee en toch is dat wat een treinbestuurder in Mexico City deed. De bestuurder werd betrapt en gefilmd, waarna het filmpje op Youtube belandde. Of er verder nog iets van gekomen is, is niet bekend.

Jammer genoeg is dit niet het eerste geval waaruit blijkt dat sommigen liever een spelletje spelen in plaats van zich te concentreren op hun job. In oktober vorig jaar is een winkelcentrum afgebrand omdat een werknemer liever een spelletje speelde dan te reageren op het alarm. Eerder deze maand zag het er dan weer naar uit dat de Chinese luchthavenpolitie tijdens het werk graag League of Legends speelt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.