4gamers.be

TrackMania ² Canyon laat je auto vliegen

Door papfles, 27-04-2011 00:45

Een tijdje geleden konden we jullie al een TrackMania 2 teaser aanbieden, maar nu heeft Ubisoft een eerste volwaardige trailer uit de pits laten scheuren. Zoals we van Trackmania gewoon zijn, kan je ook in deze TrackMania ² Canyon de meest geschifte stunts uithalen, waarbij de zwaartekracht niet meteen al te veel effect lijkt te hebben op je wagen - gelukkig ook. Loopings, mijlenverre jumps en elkaar ondertussen ook nog eens propertjes in het ravijn duwen, het zit allemaal in de trailer voor deze TrackMania ² Canyon.

Vanaf midden juli zal er ook een gesloten bèta plaatsvinden en Ubisoft laat ook meteen weten dat ManiaPlanet de nieuwe manier zal zijn om games zelf te maken en deel te nemen aan andere games. Hier zullen ook QuestMania en ShootMania in ondergebracht worden, waardoor het meteen een soort centrale hub wordt voor het hele Mania-gedoe.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.