4gamers.be

Belgische game met wraakzuchtig Roodkapje op Kickstarter

Door Jay, 06-08-2014 15:43

Woolfe: The Red Hood Diaries is een game van de Belgische studio GRIN die reeds werd goedgekeurd via Steam Greenlight en waar we het hier op 4Gamers eerder al eens over hadden. Inmiddels is voor de game een Kickstarter-campagne gelanceerd om 50.000 dollar bij elkaar te sprokkelen. Met nog 29 dagen te gaan is er al bijna 14.000 dollar verzameld, dus dat is lang niet slecht.

Toen we de game een tijd geleden zagen, leek er wel nog wat werk aan te zijn, maar het hele proces zou dus moeten kunnen afgerond worden dankzij het extra geld van Kickstarter. De game zou eerst begin 2015 voor pc (via Steam) verschijnen en daarna ook voor consoles, zijnde PlayStation en Xbox, maar om welke consoles het dan specifiek gaat, is niet bekend.

In Woolfe: The Red Hood Diaries is Roodkapje er niet van overtuigd dat de dood van haar vader een ongeluk was. Al snel komt ze erachter dat sommigen blijkbaar niet willen dat ze de waarheid ontdekt, maar dat maakt haar alleen maar strijdvaardiger.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.