4gamers.be

Glitch in Battlefield 4 laat je classes combineren

Door Jay, 02-08-2014 12:26

Er is een bug ontdekt in Battlefield 4 die spelers toelaat om twee classes te combineren. Onderstaande video toont hoe je bijvoorbeeld de engineer en support class kan combineren, waardoor je een rocket launcher kan gebruiken en tegelijk een ammo bag kan dragen, wat je dus eigenlijk oneindig veel raketten geeft.

Om de glitch te activeren moet je voor een bepaalde class een gadget selecteren terwijl je het andere gadget slot open laat, en vervolgens doe je hetzelfde voor een andere class maar dan tegenovergesteld, zodat je dus het andere slot open laat. Vervolgens moet je nog op de juiste knoppen duwen (R1 en L1 voor PlayStation) net voor je op de map verschijnt en de twee classes zijn gecombineerd. De glitch zou ook op Xbox en pc werken.

DICE heeft nog niet gereageerd op de ontdekking van de glitch, maar vermoedelijk is dit een foutje dat men snel zal willen verhelpen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.