4gamers.be

Nieuwe Unreal Tournament laat wat Team Deathmatch zien

Door Jay, 30-07-2014 00:12

Epic Games houdt zich voorlopig aan zijn belofte en communiceert uitvoerig over de vorderingen omtrent de ontwikkeling van de nieuwe Unreal Tournament. Men wil dan ook de nodige feedback van de community verzamelen, want het is uiteindelijk voor de spelers dat men de game maakt. Uiteraard zit alles nog steeds in een vroege fase, maar inmiddels kunnen wel weer wat nieuwe beelden getoond worden en er lijkt toch goed vooruitgang geboekt te worden, al is er ook nog veel werk aan de winkel. Hieronder alvast een nieuwe video waarin ook wat beelden van een Team Deathmatch te zien zijn. Epic hoopt dit jaar nog iets speelbaars voor ons klaar te hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.