4gamers.be

Nieuwe Unreal Tournament laat blinkend level zien

Door Jay, 24-07-2014 12:57

De ontwikkeling van de nieuwe Unreal Tournament zit nog steeds in een redelijk vroege fase, maar er wordt wel goed vooruitgang geboekt en af en toe laat Epic wat van die vooruitgang zien. Zo liet de ontwikkelaar tijdens een livestream een level zien dat men heeft gebouwd in de Unreal Engine 4 en dat waarschijnlijk aanwezig zal zijn in de nieuwe Unreal Tournament, zij het nog aangepast omdat deze versie louter een demonstratie is van een visueel concept dat nog niet effectief getest is wat in-game balans etc. betreft.

Dit specifieke level ziet er erg "clean" uit, wat er volgens Epic voor zorgt dat personages op de voorgrond goed tot hun recht zullen komen. Verder benadrukte Epic wel dat dit niet de enige stijl qua level design is die men nastreeft voor de game.

Unreal Tournament 2014 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.