4gamers.be

Dragon Quest X toont kracht van de cloud op 3DS

Door Phazon, 14-07-2014 10:16

Microsoft liet ons vorig jaar maar al te graag weten wat er zoal mogelijk is met de cloud, maar andere bedrijven maken natuurlijk ook gebruik van dergelijke technologie. Zo ook Square Enix, die reeds eerder cloud technologie gebruikte voor de MMO Dragon Quest X op mobiele toestellen. Een 3DS-versie van deze game is nu ook onderweg en ook deze versie zal dezelfde streaming en cloud technologie ondersteunen.

Dit heeft als gevolg dat de game er grafisch erg goed uitziet en daarnaast zal het ook mogelijk zijn om cross-platform te gamen met de Wii-, Wii U- en pc-versies. Voorlopig hebben nog geen enkele Westerse bevestiging van Dragon Quest X, maar fans blijven uiteraard hopen dat de game ooit zal overwaaien naar onze contreien.


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.