4gamers.be

Neymar geveld door gamepersonages?

Door Jay, 13-07-2014 00:06

De gebroken ruggenwervel van Neymar da Silva Santos Júnior is eigenlijk niets om mee te lachen, maar daar heeft het internet natuurlijk geen boodschap aan. Net zoals de beruchte kopstoot van Zinedine Zidane in 2006 werd ook de aanslag op Neymar online al snel het onderwerp van bewerkte afbeeldingen en filmpjes, en uiteraard blijken bepaalde gamepersonages er mogelijk voor iets tussen te zitten.

Zo zien we in onderstaand filmpje onder meer Scorpion en Ryu passeren, terwijl ook het groene Koopa-schild en Miley Cyrus hun bijdrage hebben geleverd aan de gebroken ruggenwervel van de Braziliaan. Nu het toch over voetbal gaat. Voor wie supporteren jullie straks en wie denken jullie dat met de wereldbeker naar huis zal gaan?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.