4gamers.be

Ze bestaan: Rock Simulator 2014 en Grass Simulator 2014

Door Jay, 29-06-2014 00:04

Je kent ze wel, van die simulatiegames waarvan je je afvraagt waarom ze eigenlijk gemaakt worden, maar die op een of andere absurde manier nog wel leuk zijn om te spelen, of om te kijken hoe iemand anders ze speelt. Een wat gekke maar succesvolle uitloper van die trend is Goat Simulator, maar uiteraard kan het nog gekker, en vooral nuttelozer, dan dat. Zo zijn deze week twee nieuwe simulatiespelletjes opgedoken, zijnde Rock Simulator 2014 en Grass Simulator 2014. Het lijkt in de eerste plaats om niet al te ernstig bedoelde parodieën te gaan, maar je weet natuurlijk nooit tot wat ze uiteindelijk uitgroeien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.