4gamers.be

Champagnefles blijkt grootste vijand van StarCraft pro

Door Jay, 22-06-2014 00:08, bron: kotaku

De Koreaanse TaeJa van Team Liquid won tijdens Dreamhack 17 StarCraft II matches, maar uiteindelijk bleek dat misschien niet de grootste uitdaging te zijn die hij kreeg voorgeschoteld. Na het winnen van de finale kreeg hij, zoals wel vaker, een champagnefles aangereikt, zodat hij die kon ontkurken en de champagne in het rond kon spuiten als een echte winnaar. Helaas voor TaeJa kreeg hij de fles niet open, en dat is niet de eerste keer.

Het is nu al verschillende keren gebeurd dat grote eSporters, en dan TaeJa in het bijzonder, er niet in slagen de champagnefles goed open te krijgen, waardoor het inmiddels een wederkerend patroon lijkt te zijn dat een leven op zichzelf is gaan leiden. Zo is er zelfs een Twitter-account genaamd DreamHack Champagne die de overwining op TaeJa viert. TaeJa van zijn kant geeft zijn nederlaag dan weer sportief toe. Bij Team Liquid kunnen ze er voorts ook wel om lachen. Zo staken ze een tijdje geleden zelfs al een filmpje in elkaar om de teamleden aan te leren hoe je een champagnefles precies moet openenen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.