4gamers.be

Sci-fi avontuur The Fall landt volgende week op Steam

Door Jay, 23-05-2014 00:02

In september vorig jaar werd een Kickstarter gelanceerd voor The Fall, een campagne die toen goed werd afgerond. Het resultaat is dat het spel nu op het punt staat om gelanceerd te worden via Steam, waar het sci-fi avontuur op het 30 mei zal verschijnen voor pc, Mac en Linux. Het betreft het eerste van drie delen, goed voor drie uur gameplay en met een prijskaartje van 6,99 euro. Er wordt ook aan een Wii U-versie gewerkt, maar wanneer die verschijnt, is niet bekend.

In The Fall speel je ARID, een artificiële intelligentie in een combat suit. De mens die het pak draagt, is bewusteloos, en dus neem jij als AI de controle over. Puzzels oplossen, de omgevingen manipuleren, met andere personages praten, het staat je als AI allemaal te wachten, maar het feit dat je een AI bent, brengt ook specifieke uitdagingen met zich mee.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.