4gamers.be

Metro Redux onthuld voor pc, PS4 en Xbox One

Door Jay, 22-05-2014 17:26

Na de lekken en de teasers is er nu de officiële aankondiging van Metro Redux. Dat is een bundel die volledig herwerkte versies van Metro 2033 en Metro: Last Light bevat en beschikbaar zal zijn voor pc, PS4 en Xbox One.

Metro 2033 is volledig herwerkt met de nieuwste 4A Engine, waardoor de game nu geniet van alle nieuwigheden die Metro: Last Light op technisch vlak met zich meebracht. Denk daarbij aan een verbeterde belichting, dynamisch weer, betere AI etc. Ook zijn nieuwe features uit Last Light toegevoegd om de gameplayervaring uit te breiden. Denk daarbij aan zaken als het kunnen afvegen van je masker, het aanpassen van wapens, silent kills en takedowns.

Ook Metro: Last Light heeft een oppoetsbeurt gekregen, evenals enkele nieuwe features. Zo is de "Check Watch" terug. Ook bevat de Redux-versie van Last Light alle Season Pass-content, goed voor tien uur extra singleplayer gameplay.

Beide games worden voorts voorzien van twee mogelijke speelstijlen waartussen de speler kan kiezen. "Survival" geeft je beperkte resources en tragere herlaadtijden, waardoor je in combinatie met een nog sterkere AI een ware overlevingsstrijd voert. "Spartan" dan weer is voor wie meer actie wil, met meer resources en extra sterke combat skills. Ook de Ranger Mode keert terug, met een uitgeklede HUD en hardcore regels.

Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux zullen deze zomer elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn als digitale download voor pc, PS4 en Xbox One met telkens een prijskaartje van 19,99 euro. In de winkelrekken zal tegelijk een boxed versie komen te liggen van Metro Redux, die beide games bevat, voor 39,99 euro. Later dit jaar komen ook nog geoptimaliseerde versies voor Linux en SteamOS.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.