4gamers.be

Snoop Dogg zit in League of Legends

Door papfles, 20-05-2014 09:15

Snoop Dogg zit wel eens regelmatig in games. Denk maar aan Call of Duty, zijn eigen Way of the Dogg en nog tal van andere zaken. Zo mochten we samen met Snoop Dogg Fifa spelen op E3, dus de man is wel vaker met games bezig. Nu is er ook een skin verschenen die je kan gebruiken in League of Legends. Het is wel een skin die je enkel zelf kan zien en je moet er ook wat voor installeren, maar je krijgt wel Snoop Dogg met zijn eigen moves. In se vervangt hij 1 van de helden, met name Nasus.

Wil je Snoop Dogg zelf, dan moet je de onderstaande instructies uitvoeren, maar dan kan je best je screen even op full-screen zetten

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.