4gamers.be

Oculus Rift voorzien van Game Boy emulator

Door Jay, 19-05-2014 18:17

Game Boy-games spelen zonder effectief over een Game Boy te beschikken kan met behulp van een emulator, en wanneer zo'n emulator gecombineerd wordt met een virtual reality headset als de Oculus Rift dan wordt het allemaal nog net iets realistischer. Dat is exact wat een zekere Shane O'Brien deed. Hij combineerde een Unity Game Boy emulator met de Oculus Rift, wat onderstaand resultaat oplevert. Uiteindelijk zit je natuurlijk nog steeds voor je pc op je keyboard te tokkelen met de Oculus Rift op je hoofd, maar je krijgt tenminste de illusie dat je in de zetel geniet van een ouderwets potje handheld gaming.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.