4gamers.be

Tropico 5 krijgt Limited Special Edition

Door Jay, 18-04-2014 00:05

Er is een Limited Special Edition aangekondigd voor Tropico 5. Die zal een avatar kostuum bevatten voor El Presidente, evenals een unieke "Bayo del Olfato" map voor de Sanbox Mode van de game. Verder bevat de speciale editie, waar voorlopig geen beelden van zijn, ook nog een Tropico-paspoort en en Tropico island postkaart.

Voorts kan je voor Tropico 5 inmiddels een digitale pre-order plaatsen. Via Steam krijg je dan 10% korting en via Kalypso Launcher is 15% korting voorzien. Digitale pre-orders krijgen een alternatief Businessman avatar kostuum en de Isla de Vapor map voor de Sandbox Mode.

Tropico 5 verschijnt wereldwijd digitaal voor pc op 23 mei. Begin juni zou een retailversie volgen. Komende zomer is het de beurt aan Mac en Xbox 360, met een PS4-release in de herfst. Hieronder tot slot nog een nieuwe trailer die de verschillende tijdperken toont.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.