4gamers.be

Fortnite van Epic komt weer boven water, toont gameplay

Door Jay, 09-04-2014 00:05

De afgelopen weken en dagen werd er stilletjes aan opgebouwd naar een nieuwe onthulling van Fortnite, de nieuwe game van Epic Games die in 2011 al aangekondigd werd maar waar sindsdien niet veel meer van gehoord of gezien is. Nu wordt de game echter opnieuw uit de doeken gedaan via Game Informer, dat ook onderstaande trailer de wereld instuurde. Die bevat de eerste echte gameplaybeelden van het spel, samen met wat info.

Fortnite, dat free-to-play zal zijn, wordt omschreven als een "co-op sandbox survival game". De basis bestaat uit third-person combat die vertrouwd aanvoelt voor fans van Epic Games en daarnaast moeten spelers resources verzamelen zodat de versterkingen kunnen bouwen. Die zijn nodig om zich (vooral 's nachts) te verdedigen tegen vijandelijke schepsels. Hoewel er ook PvP-gevechten zullen zijn, focust de game toch vooral op co-op.

Voor Fortnite is Epic momenteel op zoek naar alphatesters, waarvoor je je hier kan aanmelden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.