4gamers.be

The Witcher krijgt dit jaar eigen bordspel

Door Jay, 08-01-2014 18:38

CD Project RED en Fantasy Flight Games hebben aangekondigd dat ze dit jaar nog het bordspel van The Witcher, The Witcher Adventure Game, zullen uitbrengen. Om dat extra in de schijnwerpers te zetten is onderstaande teaser trailer gelanceerd.

The Witcher Adventure Game laat spelers aan de slag gaan als vier personages uit de boeken en games, namelijk Geralt of Rivia, Dandelion, Triss Merigold en Yarpen Zigrin. Spelen krijgen dan verschillende quests voorgeschoteld waarbij ze bijvoorbeeld jacht moeten maken op monsters. Ook is er interactie tussen de verschillende personages, te midden van allianties en verraad.

Een exacte releasedatum voor The Witcher Adventure Game is er nog niet en ook een prijs ontbreekt vooralsnog. Meer info over het spel is wel te vinden op de officiële website.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.