4gamers.be

Free-to-play Star Wars: Attack Squadrons onthuld

Door Jay, 17-12-2013 18:22

Disney Interactive heeft net Star Wars: Attack Squadrons onthuld als een free-to-play space combat game voor pc. Spelers kunnen aan de slag met verschillende ruimtetuigen en natuurlijk zullen die ook stevig aan te passen zijn, wat zo goed als zeker een garantie op microtransacties inhoudt. Tot 16 spelers zouden het tegen elkaar kunnen opnemen met X-Wings en TIE fighters.

Veel meer details zijn er voorlopig niet, maar in de loop van de komende weken zou het spel verder uit de doeken gedaan worden. Wel is er onderstaande onthullingstrailer, die evenwel niet representatief zou zijn voor de uiteindelijke gameplay, aangevuld met wat screenshots. Begin 2014 zou een bèta van start gaan, waarvoor je je hier kan inschrijven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.