4gamers.be

CD Projekt RED toont eerste trailer Cyberpunk 2077

Door GuerrillaDawg, 11-01-2013 00:22

De eerste trailer van Cyberpunk 2077 staat eindelijk online. Zoals verwacht krijgen we nog geen gameplaybeelden te zien, want daar is het nog (veel) te vroeg voor. In de plaats krijgen we high-tech CGI voorgeschoteld met een passend muziekje. In het midden van al het grafisch geweld zien we een - tot nu toe - onbekende dame die het in haar eentje opneemt tegen de volledige politiemacht. Belangrijk om te weten: de dame is geen robot, maar een mens met augmentaties, vergelijkbaar met Adam Jensen uit Deus Ex: Human Revolution. We zullen in ieder geval nog even mogen wachten op een speelbare versie, want aan het einde van de trailer wordt gehint naar de release: when it's ready. De trailer hint trouwens ook naar de aankondiging van een nieuw project, vermoedelijk The Witcher 3.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.