4gamers.be

Een realistische atmosfeer in tech demo Reset

Door Jay, 20-12-2012 00:07, bron: reset-game

In april dit jaar werd Reset onthuld via een redelijk indrukwekkende trailer, maar sindsdien is het wat windstil gebleven rond het project. Tot nu, want de ontwikkelaar heeft beslist om ons nogmaals te verwennen met adembenemende beelden. Voor gameplay is het blijkbaar nog te vroeg, maar de technologie die gebruikt wordt om de atmosfeer in de game weer te geven kunnen ze wel al tonen. Wat voor pc'tje je hiervoor nodig zal hebben is nog niet bekend, maar rekening houdend met eerdere uitspraken van de ontwikkelaar zou dit geen opgesmukte versie zijn en effectief tonen hoe de game eruit zou zien. "What you see is what you get" is namelijk het principe. Uiteraard is het wel nog work in progress.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.