4gamers.be

Xbox 360-versies LEGO Lord of the Rings bevatten demo in plaats van game

Door Jay, 13-11-2012 17:33, bron: vg247

LEGO Lord of the Rings verschijnt vandaag in de VS voor PS3, Xbox 360, Wii en pc, maar de Xbox 360-versies zouden blijkbaar soms de demo disc in plaats van het eigenlijke spel bevatten. Het is evenwel onduidelijk hoe wijdverspreid dit probleem momenteel is. Sommige retailers zouden klanten vragen om hun versie terug te brengen, terwijl andere retailers hun lading games zouden openen om te verifiëren of het wel de feitelijke game is die erin zit.

In Europa zullen we hoe dan ook nog moeten wachten tot 23 november om met de game aan de slag te kunnen gaan. Hieronder alvast de launch trailer. Het is overigens niet het eerste nieuws vandaag over gamers die iets anders dan de eigenlijke game geleverd krijgen. Enkele Black Ops II-kopers vonden Mass Effect 2 op de tweede disc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.