4gamers.be

Rome II: Total War aangekondigd voor 2013

Door Jay, 02-07-2012 15:02

Er waren al sterke vermoedens en nu is het officieel: we krijgen eindelijk Rome II: Total War. Het spel zou in de loop van 2013 voor pc verschijnen en gebruik maken van een nieuwe engine die in staat is om tienduizenden troepen tegelijk op het scherm te toveren en dat met "bone-splintering" detail. Voorts moet de engine ook voor de nodige stabiliteit zorgen, waardoor de game ook vlotjes draait op iets oudere systemen. Voorts belooft men de meest uitgebreide turn-based campagne tot nu toe, terwijl de gevechten zelf er veel cinematischer aan toe zullen gaan. Op die manier wil ontwikkelaar The Creative Assembly de reeks uitbreiden in twee richtingen, zowel gameplay als betrokkenheid van de speler. Hieronder alvast de twee eerste screenshots.

Edit: twee interviews en een live-action teaser toegevoegd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.