4gamers.be

Wat is Diablo 3?

Door Deuces22, 13-05-2012 13:42

Niet iedereen kent de glorietijd van de allereerste Diablo game en diens opvolger. De isometrische hack 'n slash games hebben het enkele jaren na de tweede game niet zo goed gedaan dankzij de opkomst van first person 3D RPG's en grafische engines die veel meer aan konden dan een top-down gezichtsveld. De laatste tijd lijkt het genre echter aan een opmars bezig. Gamers die toch niet goed weten wat voor type game dit is, kunnen bij onderstaand filmpje terecht. Blizzard hoopt daarmee waarschijnlijk alsnog enkele fans voor zich te winnen.

Diegenen die alles op de voet gevolgd hebben, zullen blij zijn te weten dat er toch enkele nieuwe gameplay-beelden in het filmpje verwerkt zijn. Wees dus ook meteen gewaarschuwd. Als je volledig spoiler-vrij wil blijven voor de launch van morgen, bekijk je het filmpje natuurlijk beter niet.

Wil je sowieso al meteen wat makkers om mee te strijden in Diablo III, aarzel dan niet om de 4Gamers-leden te vervoegen die samen Sanctuary zullen verdedigen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.