4gamers.be

Dit was 1 april 2014

Door Jay, 02-04-2014 00:06

Elk jaar komen uitgevers en ontwikkelaars op 1 april met grootse onthullingen en zelf hadden we ook best wel groot nieuws te melden, alleen is dat van ons doorgaans geen 1 aprilvis die we serveren. Wel kregen jullie enkele 1 aprilgrappen van andere partijen te zien, maar een hoop hebben we ook niet in het gewone nieuwsoverzicht geplaatst. Nog meer aprilgrappen die vandaag werden uitgehaald, vind je dan ook samengevat in deze special. Vul het lijstje gerust aan via de comments of laat ons weten wat jij vandaag hebt uitgespookt of wat je moest ondergaan.

Pokémon vangen via Google Maps


1 april begon dit jaar eigenlijk al op 31 maart, toen Google op de proppen kwam met update voor Google Maps waardoor je via de applicatie Pokémon kon zoeken en vangen. Het filmpje op zich was al erg knap gemaakt en velen zullen op den duur wel hebben gedacht dat het om niets meer dan een vroege 1 aprilgrap ging, tot bleek dat Google Maps inderdaad een update had gekregen zodat je  effectief op Pokémon-avontuur kon.

Game Mania slaat nieuwe weg in


Traditionele retailers die zich specialiseren in games hebben het tegenwoordig soms moeilijk om het hoofd boven water te houden en dat is voor Game Mania vermoedelijk niet anders. Om vandaag nog een rol te kunnen spelen moeten soms dan ook drastische beslissingen genomen worden. Zo gezegd, zo gedaan en dus kwam Game Mania met het nieuws dat het voortaan enkel nog games voor kinderen zou verkopen. Bij zo'n omwenteling hoort natuurlijk ook een nieuw, kindvriendelijk logo.

Sony onthult Sony Power Food


Bij Sony innoveren ze graag en zodoende heeft men zich de afgelopen tijd beziggehouden met de ontwikkeling van Sony Power Food. Dit is voedsel waarin een speciaal eiwit is geactiveerd dat ervoor zorgt dat je er elektrische toestellen mee kan opladen. Zo kan je tijdens het ontbijt bijvoorbeeld rustig blijven spelen op je PS Vita terwijl die wordt opgeladen via je ontbijtgranen, of kan je je MP3-speler opladen door hem aan een hotdog te koppelen.

Xbox One Half-Life 3 bundel


Op 1 april wordt er in de wonderlijke wereld der videogames altijd wel iets gedaan rond Half-Life 3, tenminste tot de game effectief verschenen is. Dat was ook nu weer het geval, met een mooie poging van een Zweedse retailer. Die lanceerde namelijk de Xbox One Half-Life 3 bundel, goed om menig gamer een dubbele hartaanval te bezorgen.

En verder ...


Destiny krijgt Collector's Edition van 7 miljoen dollar

Arma 3 Karts onthuld

Blizzard onthult Blizzard Outcasts: Vengeance of the Vanquished

Happy Reaper (Blizzard)

Rappy Bird (Sega)

Killzone film "A Helghastly Adventure" door "Tim Burtun" (Guerrilla Games)

Path of Exile nu Pay-to-Win (Grinding Gear Games)

UFO's in World of Warplanes (Wargaming.net)

Llama Simulator (Kalypso)

► Guild Wars 2 - Bobble Heads (NCSOFT/ArenaNet)

The Witcher 3 mocap session gone wrong (CD Projekt RED)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.