4gamers.be

[Games van 2014] Titanfall

Door papfles, 01-01-2014 13:07

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Titanfall in het nieuws 

6 juni 2013
Titanfall gelekt

10 juni 2013
Titanfall officieel onthuld

23 juni 2013
Geen singleplayer in Titanfall

23 juli 2013
Titanfall met Oculus Rift?

22 oktober 2013
Releasedatum en collector's edition voor Titanfall

30 oktober 2013
Titanfall levenslang exclusive voor pc, Xbox 360 en Xbox One

3 december 2013
Bèta op komst voor Titanfall?

Titanfall screenshot

 Over Titanfall 

De situatie omtrent ontwikkelaar Respawn is een hele film op zich waard, maar vanaf het moment dat hun eerste game bekend werd gemaakt, Titanfall, draaide het enkel nog om deze mech-getinte game. Het is een pc-, Xbox 360- en Xbox One-exclusive, al liet Respawn wel weten dat het ook PS4-games zal maken in de toekomst. Zelf staat het ook niet in voor de Xbox 360-versie bijvoorbeeld.

Titanfall wordt een shooter, een logische keuze volgens de ontwikkelaar, en het zou de druk op Battlefield moeten verlichten, stelt uitgever EA. Alleen zal je sowieso niet zijn, want een singleplayer zit niet in Titanfall vervat. Op dat vlak gaat het dus de strijd aan met Destiny, van concurrent-uitgever Activision. Vanaf 13 maart zal je met tal van mechs kunnen strijden, al wordt er ook nog gesproken over een bèta, wat nog niet werd bevestigd.

Titanfall screenshot

 Volg Titanfall 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Titanfall verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.