4gamers.be

[Games van 2014] World of Warcraft: Warlords of Draenor

Door papfles, 06-01-2014 00:05

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 World of Warcraft: Warlords of Draenor in het nieuws 

1 november 2013
Blizzard registreert Warlords of Draenor

8 november 2013
World of Warcraft: Warlords of Draenor officieel aangekondigd

9 november  2013
SPECIAL | Alles over World of Warcraft: Warlords of Draenor

11 november 2013
Item Squish keert terug in Warlords of Draenor

 Over World of Warcraft: Warlords of Draenor 

Dat Blizzard met een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft op de proppen komt, is niet verwonderlijk. Het spel blijft momenteel stabiel qua abonnees en Blizzard heeft zelf al aangegeven dat het sneller uitbreidingen wil uitbrengen om zo de fans tevreden te houden met nieuwe content.

Warlords of Draenor werd al ontdekt nog voor het daadwerkelijk werd aangekondigd op 8 november 2013. Het spel zet de strijd tussen Orcs en Humans nog eens extra in de verf, zoals onze preview ook heel uitvoerig omschrijft. Men past ook weer tal van zaken aan in het spel, om alles wat meer up-to-date te krijgen.

Zo worden de ongelooflijke hoge getallen teruggeschroefd in een Item Squish (al blijft de achterliggende kracht wel behouden natuurlijk). Wie de les in Warcraft-geschiedenis niet ziet zitten, zal niet ontzettend lang moeten wachten, want Blizzard is al bezig met de volgende uitbreiding, want men wil jaarlijks kunnen uitbreiden.

World of Warcraft: Warlords of Draenor screenshot

 Volg World of Warcraft: Warlords of Draenor 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.