4gamers.be

[Games van 2014] Dying Light

Door papfles, 24-12-2013 14:20

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Dying Light in het nieuws 

23 mei 2013
Dying Light aangekondigd

6 juni 2013
Onthullingstrailer

26 augustus 2013
HANDS-ON | Dying Light

30 augustus 2013
Be the Zombie Mode als pre-order extra

18 november 2013
Dying Light toont realistische belichting

17 december 2013
's Nachts overleven in Dying Light

 Over Dying Light 

Doodgaan betekent niks in gaming. Ofwel verrijs je miraculeus en kan je verder spelen ofwel word je een zombie en ben je perfect slachtmateriaal in onnoemelijk veel games. Techland probeert het genre naar zich toe te trekken met een reeks zombiegames, gaande van Dead Island (Riptide) en Hellraid tot deze Dying Light.

Het is meteen ook Warners poging om te profiteren van de zombietaart in de gameswereld. Op 23 mei werd het spel onthuld en de vergelijkingen met de andere games van Techland werden al snel bovengehaald. Vastzitten tussen horden zombies doet denken aan Dead Island, iets wat men zelf niet wil zeggen. Verder kan je ook nog snel rondhossen, wat dan weer aan Mirror’s Edge doet denken, wederom een vergelijking die Techland niet graag ziet.

De combinatie zou, zeker met de grafische kracht die de next-gen consoles zouden moeten aanbieden, een nieuwe stap in het first person survival-genre moeten opleveren. Voorlopig blijft het echter bij een kortstondige hands-on, die Valies achterliet met een adrenalinegevoel.

Dying Light screenshot

 Volg Dying Light 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Dying Light verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.