4gamers.be

[Games van 2014] Diablo III: Reaper of Souls

Door papfles, 20-12-2013 16:07

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Diablo III: Reaper of Souls in het nieuws 

21 augustus 2013
Diablo III: Reaper of Souls onthuld

5 november 2013
Nieuwe vijanden Diablo III: Reaper of Souls onthuld

9 november 2013
PS4-versie Diablo III inclusief Reaper of Souls

26 november 2013
HANDS-ON | Diablo III: Reaper of Souls

13 december 2013
Gesloten bèta van start

19 december 2013
Prijs en releasedatum Diablo III: Reaper of Souls bekend

 Over Diablo III: Reaper of Souls 

Niet iedereen was tevreden met de stappen die Blizzard had gezet bij Diablo III. Toch ging het spel vlotjes over de toonbank, want 14 miljoen exemplaren is niet meteen slecht te noemen. Toch heeft men het gehate Auction House uit het spel gekieperd en is men van plan om heel wat fans te behagen met de aanpassingen in Reaper of Souls, de eerste uitbreiding voor Diablo III.

Deze uitbreiding zal een vernieuwd loot systeem aan het spel toevoegen, waardoor het allemaal weer wat beter moet lopen voor de gemiddelde Diablo-fan. Onze preview laat in elk geval zien dat men bij Blizzard duidelijk naar de kritiek heeft geluisterd en dat Reaper of Souls misschien wel zal worden wat velen al van Diablo III hadden verwacht.

Blizzard heeft ook al heel wat aandacht gevestigd op de PS4-versie van Diablo III, Ultimate Evil Edition genaamd (met de uitbreiding erbij). Remote play met de PS Vita zit er al zeker in, al is daar nog niet al te veel van getoond. Tijd om de loot runs in elk geval voor te bereiden, want het wordt weer jagen op die speciale items.

Diablo III: Reaper of Souls screenshot

 Volg Diablo III: Reaper of Souls 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Diablo III: Reaper of Souls verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.