4gamers.be

De weg naar GTA V

Door Jay, 26-10-2011 13:16

Sinds gisteren is het officieel: Rockstar werkt aan Grand Theft Auto V. De relatieve onzekerheid heeft plaats gemaakt voor spanning, want nu is het natuurlijk uitkijken naar die eerste trailer en de nodige informatie omtrent de game. Toch komt een vijfde deel in de reeks uiteraard niet als een verrassing. Niemand dacht immers dat GTA V er niet zat aan te komen en bovendien kregen we de afgelopen maanden regelmatig indicaties dat er wel degelijk aan het spel gewerkt werd. Bij 4Gamers proberen we regelmatig in te pikken op de actualiteit en dus grijpen we dit moment aan om eens te kijken naar de weg die GTA V al heeft afgelegd. Hoe is de game al in het nieuws gekomen? Wat weten we al over de mogelijke locatie waar alles zich zal afspelen? Kunnen we al een mogelijke releasedatum vastleggen? Geen makkelijke vragen, maar we doen ons best.

4Gamers


GTA V in het nieuws


Mogelijke locaties


Release?


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.