4gamers.be

Shelter 2 niet meer in augustus, toont nieuwe screenshots

Door Jay, 08-08-2014 00:07

Eind maart werd Shelter 2 aangekondigd, een vervolg op het overlevingsspel van vorig jaar waarin je een das speelt. In Shelter 2 evenwel zal je als een alleenstaande lynx-moeder door het leven gaan en een manier moeten vinden om je jongen te voeden. Destijds werd een release voor komende herfst aangekondigd, maar uiteindelijk werd augustus als releasemaand vastgeprikt. Nu heeft ontwikkelaar Might and Delight laten weten dat de game deze maand toch niet meer zou halen qua release, en dat er dus opnieuw wordt gemikt op komende herfst.

Het uitstel zou een gevolg zijn van de grotere wereld van de game, waardoor er wat problemen zijn met onder meer de pathfinding. Het gebeurt blijkbaar nog dat dieren niet weglopen of naar jou toe komen gelopen wanneer je op hen jaagt, wat natuurlijk niet de bedoeling is. De ontwikkelaar wil dit probleem dan ook eerst verhelpen alvorens te releasen. Als goedmakertje zijn er wel wat nieuwe screenshots vrijgegeven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.