4gamers.be

In oktober rampen bestrijden in EMERGENCY 5

Door Jay, 06-08-2014 15:56

Uitgever Koch Media heeft laten weten dat EMERGENCY 5 gepland staat voor een release in oktober, al kon nog geen exacte dag bevestigd worden. Wel werd uit de doeken gedaan dat we weer de ene na de andere ramp zullen kunnen bestrijden en dat in drie gedetailleerde omgevingen. Er wordt ook een co-op mode voor vier spelers voorzien en dankzij een verbeterde editor kunnen spelers hun eigen content maken en delen met de community. Hieronder een overzicht van de features van de game, evenals enkele screenshots.

• Honderden uren aan speeltijd met uitdagende, grootschalige reddingsoperaties. De missies en catastrofes worden steeds opnieuw opgebouwd, wat zorgt voor nieuwe en verrassende situaties.

• Drie gedetailleerde omgevingen: Berlijn, Hamburg, en München, die zorgvuldig ontworpen zijn op basis van hun tegenhangers in de echte wereld. De Deluxe uitgave biedt een vierde omgeving: Keulen.

• Meer dan 20 grond- en luchtvoertuigen van politie-, brandweer-, redding-, en technische noodhulpbrigades staan klaar voor hun volgende opdracht.

• In de multiplayer modus bundelen tot 4 spelers hun krachten in open omgevingen met speciale multiplayer gebeurtenissen.

• Een volledig nieuw ontwikkelde Engine zorgt voor de beste EMERGENCY graphics aller tijden. De technologie van vorige delen is hiervoor niet gebruikt.

• Met het geheel vernieuwde control system is de besturing van EMERGENCY 5voor alle spelers intuïtief en aangenaam. Interactieve tutorials zorgen ervoor dat zelfs nieuwe spelers er snel mee uit de voeten kunnen.

• In de krachtige editor kunnen tot 2 spelers hun eigen omgevingen bouwen en samenwerken op hetzelfde project.

EMERGENCY 5 screenshot

EMERGENCY 5 screenshot

EMERGENCY 5 screenshot

EMERGENCY 5 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.