4gamers.be

WildStar dropt meer details over Strain Ultradrop update

Door Jay, 27-06-2014 00:06

Strain Ultradrop is de eerste grote update voor WildStar en Carbine heeft nu weer wat meer info over die nieuwe content vrijgegeven. De update brengt een nieuw gebied, Blighthaven, thuis van de Strain, een paarse infectie die gemuteerde versies van de wezens op de planeet creëert. Ook is er een max-level Adventure dat zich afspeelt in een van de Exile startgebieden, Northern Wilds. Carbine belooft nieuwe vijanden en "max rewards" wanneer spelers dit avontuur tot een goed einde brengen.

Wat housing betreft kan je huis een voedingsbodem worden voor bacteriën, met nieuwe meubels en architecturale snufjes. Ook kunnen spelers een nieuwe Costume set verdienen, evenals infected mount accessoires en een wat luguber hoverboard.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.