4gamers.be

Eerste screenshots Tales from the Borderlands

Door Jay, 05-05-2014 15:54

Van Tales from the Borderlands, een nieuwe episodische game van TellTale Games die zich afspeelt in het Borderlands-universum van Gearbox Software, is vandaag een eerste reeks screenshots verschenen, samen met wat info over het spel.

Tales from the Borderlands speelt zich af na de gebeurtenissen van Borderlands 2 en bevat twee speelbare personages, zodat het verhaal gaandeweg vanuit twee afwisselende perspectieven wordt verteld. De twee personages in kwestie zijn Rhys, een low-level data-miner binnen Hyperion die zijn eigen grootse ambities heeft, en Fiona, een con-artist die op Pandora geboren en getogen is en de slag van haar leven wil slaan.

Rhys en Fiona zijn zelf geen vault hunters, maar ze zullen wel vault hunters tegenkomen, waaronder Zer0 en andere personages uit de wereld van Borderlands 2. Tales from the Borderlands zal ook officieel deel uitmaken van de Borderlands canon.

Tales from the Borderlands screenshot

Tales from the Borderlands screenshot

Tales from the Borderlands screenshot

Tales from the Borderlands screenshot

Tales from the Borderlands screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.