4gamers.be

CCP kondigt op DUST 514 gebaseerde Project Legion aan voor pc

Door Jay, 02-05-2014 16:37, bron: vg247

EVE Online-ontwikkelaar CCP heeft Project Legion aangekondigd voor pc. Project legion is een re-imagining van DUST 514, de online shooter die eerder voor PS3 verscheen. De game wordt door hetzelfde team gemaakt dat ook verantwoordelijk was voor DUST 514 en die ervaring wordt nu gebruikt om met de bouwstenen van DUST 514 een nagenoeg compleet nieuwe game te maken, aldus Hilmar Veigar Pétursson, de baas van CCP.

Veel concrete details zijn nog niet bekend over Project Legion, maar voorlopig is de game enkel bevestigd voor pc. Ook is bevestigd dat het een free-to-play game zal zijn en dat Project Legion slechts een voorlopige codenaam is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.