4gamers.be

In-game screenshot Call of Duty 2014 opgedoken?

Door papfles, 23-04-2014 09:33, bron: ign

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe Call of Duty en deze keer zelfs een nieuw team erachter, want Sledgehammer mag nu zelf een volledige Call of Duty ontwikkelen, waardoor het aantal hoofdteams nu op 3 komt te staan en ze elk dus nog meer tijd krijgen om hun game af te werken. De nieuwe game heeft nog geen onthulling gekregen en we weten dus de naam ook nog niet, dus we kunnen enkel uitgaan van 'Call of Duty 2014'. Nu zou echter wel een eerste in-game screenshot zijn opgedoken.

De screenshot werd gepost door IGN en zou afkomstig zijn van een presentatie die Sledgehammer gaf tijdens de Game Developers Conference. Volgens IGN gaat het dus om een beeld van de nieuwe Call of Duty en Sledgehammer zou tijdens de presentatie benadrukt hebben dat het om een in-game beeld gaat.

De enige kanttekening die we zelf maken is het feit dat de Game Developers Conference inmiddels al even achter ons ligt en daarom is het de vraag waarom deze afbeelding niet eerder naar buiten is gekomen. Wat ons betreft is de nodige voorzichtigheid dan ook geboden wat het trekken van conclusies betreft, want voor hetzelfde geld gaat het om een al dan niet bewust verkeerde interpretatie en voorstelling van IGN.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.