4gamers.be

Company of Heroes 2 trekt standalone naar het Westerse front

Door papfles, 31-03-2014 11:47

Update

Inmiddels is duidelijk dat het de bedoeling is van Sega om een standalone multiplayer component voor Company of Heroes 2 te lanceren. Die zal in juni beschikbaar zijn voor 19,99 dollar. Je kan echter ook slechts één leger apart aanschaffen voor 12,99 dollar. Ook zijn enkele screenshots van The Western Front Armies verschenen.

Origineel (28/03/2014, 17:02)

De Sovjets hebben hun pak rammel al gekregen in Company of Heroes 2 en dus is er tijd om naar een andere gebied te trekken. Deze keer is dat het Westerse front waar de Duitsers (Oberkommando West) tegen de Amerikanen mogen vechten op 8 nieuwe mappen. De DLC heet Company of Heroes 2: The Western Front Armies en je kan zelfs kiezen of je beide facties wil kopen of dat je ze apart wil hebben. 

Het allerinteressantste is waarschijnlijk dat het een standalone DLC is, waardoor je Company of Heroes 2 eigenlijk niet moet hebben om deze DLC toch te kunnen spelen. Je kan ook zelfs tegen bestaande Company of Heroes 2-spelers vechten, dus tegen mensen die eigenlijk over andere content beschikken. Het is dus perfect mogelijk om met de units van de DLC uit te komen tegen mensen uit CoH 2, op een map uit het basisspel. De DLC zal in juni verkrijgbaar zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.