4gamers.be

Eidos Montreal bezig met next-gen Deus Ex-game

Door papfles, 02-10-2013 16:26

We hebben Deus Ex Universe al eerder voorbij zien komen in een nieuwsbericht, maar toen was het niet meteen duidelijk waarover dat ging. Nu blijkt het over de verzamelnaam te gaan van meerdere Deus Ex-games, waarvan de eerste reeds in ontwikkeling is. Daar verwees het hoofd van Eidos Montreal een tijdje geleden ook al naar, maar het is nu dus bevestigd. Deus Ex: Universe zal dus over meerdere games gaan, een "voortdurende, uitbreidende en verbonden gamewereld, verspreid over meerdere core games".  Deus Ex Universe is dus niet de naam van de eerste game waar nu aan gewerkt wordt.

"Ik ben blij te kunnen melden dat we al in de productiefase zitten van de eerste stap van Deus Ex: Universe, met een nieuwe game voor pc en de next-gen consoles. We zijn er zeer enthousiast over en ik wil laten weten dat quasi het volledige team van Deus Ex: Human Revolution mee aan de titel werkt. Het heeft ons vier jaar gevergd om een unieke Deus Ex-ervaring te bieden en het was belangrijk om die kennis binnen de franchise te houden", laat Eidos Montreal weten. Er is ook een eerste concept art verschenen. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.