4gamers.be

Eerste informatie en beelden voor The Sims 4

Door papfles, 16-08-2013 00:09

Na de situatie met SimCity hebben EA en Maxis wat lessen getrokken voor The Sims 4, dat volstrekt offline te spelen zal zijn voor wie dat wil. Voor het overige was er nog maar bitter weinig gekend omtrent de titel, maar de eerste informatieweetjes en screenshots zijn vrijgegeven. Je krijgt uiteraard nieuwe Sims aangeboden, die slimmer zullen omspringen met datgene wat er rond hen gebeurt.

De emotionele mogelijkheden zijn ook danig toegenomen, waarbij je Sims reageren op andere Sims, (jouw) acties, gebeurtenissen en herinneringen. Er valt ook veel meer te bouwen en de omgevingen zijn ook levendiger dan voordien. Delen met andere mensen zou ook vereenvoudigd moeten zijn.

The Sims 4 screenshot

The Sims 4 screenshot

The Sims 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.