4gamers.be

Survarium van S.T.A.L.K.E.R.-team rolt alpha uit

Door Jay, 15-05-2013 00:02

Ruim een jaar geleden werd Survarium aangekondigd als het nieuwe project van het team achter S.T.A.L.K.E.R., nadat de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2 al dan niet definitief in de koelkast eindigde. Het bertreft een free-to-play MMOFPS die een soort eerbetoon is aan S.T.A.L.K.E.R. en inmiddels is men begonnen met het versturen van invites voor de alpha van de game. Voorlopig is het wel niet duidelijk hoe je aan een uitnodiging geraakt. Momenteel zou de gameplay zich beperken tot een team-based PvP mode, maar daar zou in de toekomst nog verandering in komen. Hieronder alvast twee screenshots.

Survarium screenshot

Survarium screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.