4gamers.be

CD Projekt RED toont REDkit-afbeeldingen

Door GuerrillaDawg, 30-04-2013 00:06

REDkit, CD Projekt RED's eigen devkit, is ondertussen al een tijdje bezig aan haar (closed) bèta. Je kan er je eigen wereld mee maken, iets dat slechts enkele minuten zou moeten duren, en de uiteindelijke bedoeling is ervoor te zorgen dat spelers hun eigen avontuur kunnen maken op hetzelfde niveau (of zelfs beter) als de The Witcher-games. Je hebt ook meteen alle assets van The Witcher 2 en grafisch draait het op dezelfde renderer als die game.

Om aan te tonen hoe indukwekkend de REDkit wel niet is, heeft een medewerker van de studio een thread geopend op het Witcher-forum waarbij vijf afbeeldingen zijn vrijgegeven van de devkit. We krijgen er vijf prachtige omgevingen te zien die iedere gamer wellicht meteen doen watertanden. Opmerkelijk is ook dat The Witcher 3 er nog beter zou moeten uitzien en er wordt zelfs verwacht dat de REDkit een update zal krijgen wanneer The Witcher 3 er is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.