4gamers.be

Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty! aangekondigd

Door papfles, 01-10-2012 00:04, bron: eurogamer

Was je in 1997 nog niet meteen bezig met games of was je toen zelfs nog niet aan het rondschoppen in de buik van de mama, dan kan je nu eens zien hoe 1 van de klassiekers uit die tijd terug tot leven komt in een nieuw jasje. Dat werd al een poos geleden aangekondigd en onlangs werd ook aangekondigd dat die reboot in de zomer van 2013 zal verschijnen. Om het onderscheid te kunnen maken met de oorspronkelijke titel wordt er nu ook een nieuwe naam aan gegeven (mede bepaald door de community), met name Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty!. Het spel blijft te spelen in 2D, maar door het wel in 3D vorm te geven, kan het geheel veel frisser worden aangeboden, vindt de maker (Just Add Water). Skip naar 41 minuten in het filmpje als je gameplay wil zien. Het spel staat momenteel in de steigers voor PS3, PS Vita, pc en Xbox 360 via Xbox Live Arcade en het zal in de herfst van 2013 uitkomen, niet in de zomer.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.