4gamers.be

SEGA brengt sexy teasersite

Door Vancha, 13-09-2012 08:19, bron: sega

Niet alleen Obsidian doet de laatste tijd geheimzinnig, ook SEGA heeft een mysterieuze wegpagina gelanceerd waarin er iedere dag van 13 tot 20 september een nieuwe katakana-symbool zal opduiken. Dit symbool zal allicht voor de titel van de naam zorgen, maar voor nu staat de game onder de naam Project Omega.

Niet alleen symbolen duiken er op, ook enkele afbeeldingen van een dame in een zwart pak zijn aanwezig op de site. De vrouw toont verschillende tekens die op haar lichaam staan om ons misschien iets duidelijk te maken. Of ze toont ze vanwege een heel andere reden... Hoe dan ook zullen we nog een weekje moeten wachten vooraleer we meer weten wat er achter deze site en vrouw steekt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.