4gamers.be

Pre-order bonussen Need for Speed: Most Wanted

Door papfles, 16-07-2012 16:44

Soms loont het om een game al op voorhand te bestellen, omdat je zo extraatjes krijgt die je niet krijgt als je het spel pas na release gaat kopen. Ook bij Need for Speed: Most Wanted zijn er tal van pre-order bonussen te verkrijgen voor zij die al zeker met de racer aan de slag willen gaan. Je krijgt sowieso een Limited Edition dan aangeboden en daarin zitten de volgende multiplayerbonussen:

  • Vier uur lang dubbele Speed Points, te beginnen vanaf het eerste moment dat je online gaat
  • 2012 Porsche 911 Carerra S
  • Maserati GranTurismo MC Stradale

Verder kan je ook nog extraatjes krijgen afhankelijk van waar je het spel gaat bestellen. Vooral in Wallonië heb je bijzonder veel keuze, vermits zowel Storegames (Speed Pack), Smartoys (Strike Pack) en Playerone (Power Pack) een exclusieve extra krijgen. In Vlaanderen zit Game Mania in het plaatje en hier kan ook een Strike Pack krijgen. Dat betekent dat je een Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series in Satin Black krijgt. Er zit een mod "Kracht" en een mod "Bandenreparatie" op, om het nog wat unieker te maken. Bij de 2 andere Packs krijg je andere wagens met lichtjes andere mods.

Need for Speed: Most Wanted - Speed Pack

Need for Speed Most Wanted (2012) screenshot

Need for Speed: Most Wanted - Strike Pack

Need for Speed Most Wanted (2012) screenshot

Need for Speed: Most Wanted - Power Pack

Need for Speed Most Wanted (2012) screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.