4gamers.be

EA in finale "slechtste bedrijf in Amerika"

Door papfles, 03-04-2012 00:55, bron: consumerist

Update

Momenteel is de verkiezing van "Worst Company in America" toe aan de finale en daarin staan Electronic Arts en de Bank of America tegenover elkaar. Wie met de twijfelachtige eer gaat lopen, weten we normaal morgen.

Origineel (30/03/2012, 10u57)

Consumerist.com organiseert al ettelijke jaren een wedstrijd waarin via polls gezocht wordt naar het slechtste bedrijf in de Verenigde Staten. Het gaat hier om een openbare poll en dus draait het vooral om de publieke opinie van die bedrijven.

Grote bedrijven als Citibank, Verizon, Google, Apple, Paypal en Comcast zijn ondertussen al gesneuveld, maar 4 bedrijven "strijden" nu om de plek van "slechtste bedrijf in de Verenigde Staten 2012". Bank of America, AT&T en Walmart maken de eerste 3 uit en het vierde bedrijf is EA. Blijkbaar zijn de mensen in de VS niet zo blij met hoe het loopt of toch niet hoe EA overkomt.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair