4gamers.be

World of Warcraft: Cataclysm Preview deel 2: Nieuwe rassen en professions

Door Goofus, 23-10-2010 14:30

Vandaag schotelen we jullie deel twee van de preview van World of Warcraft: Cataclysm voor. Deel twee bevat een heleboel dingen. Niet alleen de twee nieuwe rassen, maar ook de Professions komen aan bod.

Als je nu pas begint mee te lezen, kijk dan zeker eens naar deel één. Daar gingen we verder in op de verschillende nieuwe zones die met de uitbreiding geïntroduceerd worden. Als je dus wil weten waar je zoal kan beginnen levelen zodra Cataclysm uitkomt, dan raden we ten sterkste aan om deel één te bekijken.

 

De nieuwe rassen

Net zoals in The Burning Crusade introduceert Cataclysm twee nieuwe speelbare rassen. De Worgen zullen de Alliance vervoegen en de Goblins zullen zich aansluiten bij de Horde.

Opmerkelijk aan deze twee nieuwe rassen is hun uiterlijk. Zo was de Alliance lange tijd de enige factie waar je als Gnome of Dwarf een mini-figuurtje kon spelen en was de Horde de enige factie waar je een karakter kon starten dat eruit zag als een beest, namelijk de Tauren. Met deze nieuwe toevoeging hoopt Blizzard te beantwoorden aan de verlangens van haar spelers.

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.