4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Bethesda

Door Jay, 09-06-2012 00:01

DishonoredEr was tot voor kort bijzonder weinig geweten over Dishonored, de kruising van Bethesda tussen Bioshock en Assassin's Creed. Met beide handen tal van gaven en wapens gebruiken doorheen levels waarbij je zelf je pad kan kiezen, het lijkt het spel de speler in elk geval prachtig te zullen bezighouden. De combinatie van wat je in je handen hebt en de bewegingsvrijheid, smaakt naar meer.


Vooruitzicht
Goed op weg


The Elder Scrolls OnlineHet klinkt zo mooi; een MMO gesitueerd in de Elder Scrolls-wereld. Een uitgebreide wereld vol lore, toffe vijanden en verschillende landschappen en dat dan allemaal met meerdere personen. Toch wist de presentatie van The Elder Scrolls Online niet echt te overtuigen. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars ervoor hebben gekozen om vooral de veilige route te volgen. Het gevolg: weinig echte innovatie en een MMO die niet veel anders doet dan de concurrenten die al op de markt zijn.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.