4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Namco Bandai

Door Jay, 08-06-2012 00:06

One Piece: Pirate Warriors


 


Luffy en de zijnen mogen tegen heel wat gespuis opdraven. Wie had gehoopt dat het een nieuw avontuur was of dat de bestaande manga/anime beïnvloed zou kunnen worden in One Piece: Pirate Warriors, komt echter bedrogen uit. Op zich is het wel leuk om met de bekende personages aan de slag te gaan, door verschillende gebieden leeg te spelen, al is het precies wel iets te beperkt om echt veel indruk te maken.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Star TrekDe Star Trek-franchise is niet van de minste en de games moeten die naam met een zekere waardigheid uitdragen. We mochten toetreden tot de catacomben van het ruimteschip op de stand voor een leuke 3D-demo. De beelden werden vloeiend op het scherm getoverd en we kwamen te weten dat je met zowel Kirk als Spok zal spelen in een originele co-op. Het zag er leuk uit, maar het gevaar van eentonigheid schuilt om de hoek en de game heeft over algemeen gezien nog wat afwerking nodig. Beem me up naar de ontwikkelingstafel, Scotty.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.