4gamers.be

Games veroorzaken relatieproblemen

Door papfles, 17-11-2010 00:11, bron: dailymail

One-poll.com heeft een gamesgerelateerd onderzoek gedaan bij 1500 gamers en heeft een aantal conclusies kunnen afleiden. Zo zou zowat vijf percent van de gamers hebben toegegeven dat games al eens een relatie hebben doen mislukken, terwijl de helft van de vrouwen die meededen jaloers waren op de aandacht die de games van hun liefjes kregen.

Eén op tien gamers bij het onderzoek zou zelfs al een date hebben overgeslagen om te kunnen gamen, terwijl zeven op tien zegt dat hun partner geregeld verveeld is met de hoeveelheid tijd die gespendeerd wordt aan het gamen. De top tien van 'gevaarlijkste' games is:

 

1. Call of Duty
2. Football Manager
3. Grand Theft Auto
4. FIFA
5. Medal of Honour
6. Halo
7. Super Mario Bros.
8. Gran Turismo
9. Mario Kart
10. Guitar Hero

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.