4gamers.be

Opstand bij EVE kost ontwikkelaar 1 miljoen dollar

Door papfles, 29-06-2011 00:00, bron: develop-online

Als je toekomstplannen hebt die misschien niet meteen positief onthaald worden door de community, is het best vervelend als die plannen uitlekken en de community effectief negatief reageert. Dat is wat CCp is overkomen. Het bedrijf baat EVE Online uit en had in de toekomst een microtransactie-plan in gedachten.

Dat was echter buiten de leden gerekend die meteen in opstand kwamen. Zo hebben ze zoveel mogelijk trafiek proberen genereren om de in-game economie lam te leggen. Verder zouden ondertussen ook al zowat 5000 leden hun lidmaatschap hebben ingetrokken, wat neerkomt op een inkomstenverlies van zowat een miljoen dollar. CCP heeft nu beslist om een 'Council of Stellar Management' te organiseren van 30 juni tot 1 juli om met de spelers te praten en hun problemen aan te kaarten.

EVE Online: The Second Genesis

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.