4gamers.be

"Apple is de gamesindustrie binnen tien jaar"

Door papfles, 22-06-2011 11:45, bron: next-gen

Phil Harrison is voor vele mensen gekend als 1 van de grote mensen achter Sony. Ondertussen heeft hij het bedrijf al ettelijke jaren de rug toegekeerd om zich op andere zaken te focussen. Toch laat hij geregeld zijn licht eens schijnen op de gamesindustrie.

Volgens hem zal Apple binnen een tiental jaar gewoon de gamesindustrie zijn. "Tegen dit tempo, als je bekijkt hoe ze marktaandeel veroveren, is er een grote kans dat Apple binnen tien jaar gewoon de gamesindustrie is."  Andere partijen zullen dus moeten ingrijpen als ze dit willen voorkomen, acht Harrison. De reden waarom Apple er wel in zou kunnen slagen, is de snelheid waarmee hun hardware verkocht wordt en de levensvatbaarheid van iOS als een gameplatform. "Hetgeen waarvoor een iPad het meest gebruikt wordt, is volgens sommige rapporten games en ik denk dat die trend zich zal verder zetten." Bovendien vindt hij dat de App Store bijzonder gebruiksvriendelijk is, elegant is uitgewerkt en nog meer verfijnd zal worden. Wie kan Apple nog iets in de weg leggen, volgens jullie?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.